İSTANBUL / KAĞITHANE - Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu

Aydın AYDOĞAN - OKUL Müdürü

Okul müdürümüz Aydın AYDOĞAN, 06.12.1965 İstanbul doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini sırasıyla, Çeliktepe İlkokulu, Çeliktepe Ortaokulu ve Yenilevent Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümünde tamamlayan okul müdürümüz, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında da yüksek lisans diplomasına sahiptir.

Öğretmenliğe 01.09.1994 yılında Tokat merkez Akbelen İlköğretim Okulunda başladıktan sonra 1999 yılında İstanbul Kağıthane Cengizhan Ortaokulunda devam etmiştir. Müdür yardımcılığı sınavını kazandıktan sonra, 2006-2010 yılları arasında Kağıthane Ali Fuat Cebesoy Ortaokulunda müdür yardımcılığı yapmış, girmiş olduğu müdürlük sınavını da kazanarak 2010 yılında Kağıthane İsmail Erez İlköğretim Okuluna müdür olarak atanmıştır. 2014 – 2023 yılları arasında da Kağıthane Atatürk Ortaokulunda müdür olarak görev yapan Aydın AYDOĞAN Ağustos 2023 tarihinde Ali Fuat Cebesoy Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır.