İSTANBUL / KAĞITHANE - Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu

Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu

MERKEZ MAH. KEMERBURGAZ CAD. NO 15 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, bilinçli, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, haklarını bilen ve koruyan, toplum içinde başkalarının özgürlüklerine saygı duyan, sevgi dolu bir birey olmalarını sağlayacak ortam oluşturarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinde; günümüz teknolojisinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı örnek gösterilen bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevginin ve saygının; güvenin ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
09.00 - 15.10
iNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Mecidiyeköy´den 48N, 48 ve 48H numaralı İETT otobüsleri okulumuzun güzergahindadır.Kağıthane Merkez Mahallesinden sonra "Ali Fuat Cebesoy" durağında inilir. Şişli - Kağıthane - Nurtepe Minibüsleri ile de ulaşım mümkündür.
İSTEĞE BAĞLI OLARAK ÖĞRENCİ SERVİS HİZMETİ YAPILMAKTADIR
Kağıthane Merkez Mahallesi